Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2202 niezalogowanych)
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
jasta102 napisał:
Elise napisał:
marianek napisał:
Odkąd na ulicy pojawiły sie samochody o numerach > BLM, BMN, TLW,TJE, NEL (pzdr zyzak),WRA, ESK, trzeba zamykac domy,pilnowac wszystkiego,nawet trzeba zbiornik od paliwa na klucz zamykac,w sklepach kamery przy regale z chlebem pozakladali,etc, etc.....
Tak, a dzisiaj w gazecie czytalam, ze policja radzi ludziom swoje meble ogrodowe pod kluczem trzymac, bo cos ostatnio z ogrodow znikaja.

głupie norki powinni polskojęzycznych kierowców na granicy w obie strony kontrolować
ile takich rowerów by odzyskano np

Niby maja zamiar
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
mir_rum napisał:
zavisha napisał:
Siemka, mam 22 lata. Jestem z Krakowa. Byłbym zainteresowany jakąkolwiek pracą w Norwegii. Wiadomo, w Polsce jest jak jest...a nie tak jak powinno być. Jestem zdecydowany na wyjazd na dłuższą metę. Jeśli któs potrzebuje kogoś takiego jak ja, to zapraszam do kontaktu. +48789373551 lub gg 576754. Pozdrawiam, Rafal.

jak dobrze robisz bara,bara,to mam dla ciebie nornicę 52,lekko zmarszczona,dobrze płaci i jeszcze korytko za darmo.

to by z Polski nie musiał wyjeżdżać

napisał,że może robić wszystko,a to też jest robota i jeszcze lekka przyjemność,jak z krzyża spuści.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Elise napisał:
jasta102 napisał:
Elise napisał:
marianek napisał:
Odkąd na ulicy pojawiły sie samochody o numerach > BLM, BMN, TLW,TJE, NEL (pzdr zyzak),WRA, ESK, trzeba zamykac domy,pilnowac wszystkiego,nawet trzeba zbiornik od paliwa na klucz zamykac,w sklepach kamery przy regale z chlebem pozakladali,etc, etc.....
Tak, a dzisiaj w gazecie czytalam, ze policja radzi ludziom swoje meble ogrodowe pod kluczem trzymac, bo cos ostatnio z ogrodow znikaja.

głupie norki powinni polskojęzycznych kierowców na granicy w obie strony kontrolować
ile takich rowerów by odzyskano np

Niby maja zamiar

oni bardziej się boją, gdzie by to potem magazynować
te tysiące ton załatwionych i skombinowanych, jak to w Polszy opowiadają fantów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
mir_rum napisał:
jasta102 napisał:
mir_rum napisał:
zavisha napisał:
Siemka, mam 22 lata. Jestem z Krakowa. Byłbym zainteresowany jakąkolwiek pracą w Norwegii. Wiadomo, w Polsce jest jak jest...a nie tak jak powinno być. Jestem zdecydowany na wyjazd na dłuższą metę. Jeśli któs potrzebuje kogoś takiego jak ja, to zapraszam do kontaktu. +48789373551 lub gg 576754. Pozdrawiam, Rafal.

jak dobrze robisz bara,bara,to mam dla ciebie nornicę 52,lekko zmarszczona,dobrze płaci i jeszcze korytko za darmo.

to by z Polski nie musiał wyjeżdżać

napisał,że może robić wszystko,a to też jest robota i jeszcze lekka przyjemność,jak z krzyża spuści.

nie dość że robota ciężka to i przyjemności niewiele na takiej co płacić musi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
alexkawa napisał:
[quote]tomasz.zyzak.zyskowski napisał:
[quote]jasta102 napisał:
[quote]Elise napisał:
[quote]jasta102 napisał:
[quote]Elise napisał:
[quote]marianek napisał:

kurwa.... jak mozna uzywac takich form ;/

Ony, zrobio, pojdo, chcom. wziasc,dadzo, zabioro, z kad, itd, itp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
[quote]alexkawa napisał:
[quote]tomasz.zyzak.zyskowski napisał:
[quote]jasta102 napisał:
[quote]Elise napisał:
[quote]jasta102 napisał:
[quote]Elise napisał:
marianek napisał:

kurwa.... jak mozna uzywac takich form ;/

Ony, zrobio, pojdo, chcom. wziasc,dadzo, zabioro, z kad, itd, itp.

Optimus pojebałes >"ony" to WKZ : )))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Marek2012)
Wiking
dobrze napisałeś 5 lat temu się domu nie zamykało a teraz się zamyka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok